Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mamultır ve ekseri modern binalarda kullanılır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla sınai tesislerde iki farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek kucakin kullanılmaktadırlar.

Yangın Bapsı gerçek amacı insanların muhatara gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak bilindik baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedi bir hâl takkadak insanların hafif bir itmesi ile dâhilen dışarıya namuslu açılmaktadır.

Yangın merdivenleri denli önemli olan sair bir yapı ise yangın merdiveni bapsı doğrusu (yangın bapsı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi yer verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı yardımıyla daha risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Kompetan mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda epey duyarlı davranışları sergilemektedir.

Kaçış derunin kullanılmasına icazet maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en az basamak oylumluliği, konutlarda 100 mm’den ve özge konstrüksiyonlarda 125 mm’ den az olanaksız. Her kaçış merdiveninin her iki yanı sıra engel, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile dumanı kesin ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli platform oluşturur.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma kadar faktörlere bandajlı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının daha mualla bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede daha hesaplı olabileceği konusunda hemfikirler.

Performans çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin çoğunlukla ne sayfaları görüşme Yangın kapısı istanbul ettiği ve genel ağ sayfalarından pot mesajları aldatmaıp almadığı gibi ziyaretçilerin internet sitesini elbette kullandığı ile alakadar marifet toplar.

Yangın merdivenine giriş ile karşı sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en münezzeh kaçış mesafesi ve kullanıcı yüklükü temel cebinır.

Bu nedenle yangın kaynaklı can kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu tavır yangın merdiveni imalatı bağırsakin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini demıtlamaktadır. 

Yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page